KOSTEN

Omdat wij onze machines voornamelijk gebruiken voor eigen producties kunnen wij externe opdrachten voordelig snijden.

Het lasersnijden en graveren kost 1 euro per minuut. Dit is excl. btw en materiaalkosten. Vanaf 25,- euro kunt u bijvoorbeeld al een A4 formaat houten puzzel uitsnijden van 3mm dik of een huisnummer en naambordje graveren.

Wij hebben materialen op voorraad liggen. ALs we het gewenste materiaal niet in huis hebben, dan kunnen wij dit voor u bestellen.

Wij zullen altijd eerst een offerte aanbieden voordat we tot snijden overgaan.

OFFERTE

Stuur ons een email en beschrijf uw wensen zo duidelijk mogelijk. Afmeting, aantal, materiaal, toepassing, Buiten of binnen etc. Heeft u schetsen of een vector-bestand stuur deze dan ook mee. Zo kunnen wij een zo nauwkeurig mogelijke berekening maken van de lasertijd en mogelijke materiaalkosten.

AANLEVEREN BESTANDEN

De volgende programma’s kunnen een vectorbestand exporteren: Adobe Illustrator, CorelDRAW, AutoCAD en InkScape.

Wanneer u niet beschikt over de juiste software om zelf een tekeningen te maken of exporteren dan kunnen ook wij dit voor u doen tegen een vooraf afgesproken tarief.

ORDER

Als u akkoord gaat met de offerte dan zullen wij uw opdracht inplannen. Bij grote opdrachten kan er om een aanbetaling gevraagd worden. 

LEVERING

Voor kleine opdrachten 3 á 5 werkdagen. Bij grotere opdrachten of spoedwerk spreken we altijd een levertijd af.

Afgeronde opdrachten leveren wij via DPD of u komt deze zelf ophalen. U kunt parkeren voor deur van ons atelier. Grote opdrachten kunt u direct laden en lossen aan de rolpoort van ons atelier.

.